Samenwerken

Samenwerken met ons? Dat kan! Wij (De Karige Vrouwen), vinden het leuk om samen te werken met gelijkgestemden die net zoals wij streven naar een gelukkiger, groener en spaarzamer leven. Via onze blog en social media kanalen kunnen wij jouw bedrijf of instelling onder de aandacht brengen bij ons publiek. Zo bereik je precies de mensen die je zoekt!

Wij streven ernaar om onze lezers te activeren en inspireren met toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige content. Wil je graag dat jouw product of dienst via ons in het middelpunt van de belangstelling staat? Stuur vrijblijvend een mail naar dekarigevrouwen@gmail.com.

Iets naar ons opsturen

Wij vinden het altijd leuk als je iets naar ons opstuurt! Vraag naar ons postadres via dekarigevrouwen@gmail.com. Houd er wel rekening mee dat wij niet over alle zendingen die we ontvangen een blog kunnen schrijven en dat we onze eerlijke mening geven. Als je verzekerd wil zijn van een blog of video over je zending, gaan we graag met je in gesprek over een mogelijke samenwerking.

De Karige Vrouwen op locatie

Onze kennis op het gebied van levensgeluk, spaarzaamheid en duurzaamheid blijft dagelijks groeien. Die kennis willen wij delen! Daarom spreken en presenteren wij graag over trends en actualiteiten op locatie in Nederland en België. Lijkt het jou leuk om ons in het echt te ontmoeten? Neem contact met ons op via dekarigevrouwen@gmail.com.