Favorieten in de maand juni

Elke maand willen we graag met jullie delen waar wij blij van werden. Deze maand hebben we veel van de zon genoten en zijn we natuurlijk druk bezig geweest met het opzetten van deze blog. Maar daarnaast was er nog veel meer dat ons vrolijk stemde.

Lotte:

Spring in ’t veld

Deze maand kleuren de velden rood van de klaproosjes. Daar kan ik zo van genieten! Ik kon het niet weerstaan om even tussen de bloemen te gaan zitten en liggen. Voor het ultieme lentegevoel. Helaas wel opgestaan met natte billen, want het had de dag ervoor geregend. Worth it.

Zoutsteen theelichthouder

Dé Krinkloop catch van deze maand. Ik kan mijn geluk niet op! Zelden zo’n goede vondst gedaan in een kringloopwinkel. Al een tijdje wilde ik een zoutsteen theelichthouder hebben, maar vanuit mijn karigheid, twijfelde ik toch. Alleen voor 85 cent, kon ik de verleiding niet weerstaan. Cadeautje aan mezelf. Het ding staat prachtig in mijn badkamer en elke keer als ik ernaar kijk word ik blij. De roze kleur van de zoutsteen zorgt voor super sfeervol licht in de avond.

Fruit uit eigen tuin

Mijn vriend en ik zijn gezegend met bessen- en bramenstruiken in de tuin. Elk jaar lijkt er meer oogst te komen. Niets is leuker én lekkerder dan zelfgeplukt fruit, helemaal vers van het land. Een echte favoriet van deze maand.

Floor:

De podcast ‘The Missing Cryptoqueen’

Deze podcast ontdekte ik laatst en heb ik in één stuk door achter elkaar geluisterd. Het is het spannende en ook een beetje vreemde verhaal over de glamorous Dr. Ruja, die met haar nieuwe cryptocurrency ‘OneCoin’ belooft de wereld te veranderen en mensen miljonair te maken. Wanneer de waarheid wat minder mooi blijkt te zijn, verdwijnt Dr. Ruja ineens van de aardbodem. Tech expert Jamie Bartlett gaat de hele wereld over, op zoek naar het verhaal achter OneCoin en naar Dr. Ruja zelf.

Ook als je niet thuis bent in de wereld van cryptocurrency is dit een aanrader! Acht afleveringen lang val je van de ene verbazing in de andere.

foto: BBC

Leuke post

Deze maand heb ik lekker veel leuke post gekregen! Aan het begin van de coronaperiode voelde ik me een beetje blegh (volgens mij was ik ook niet de enige). En voor mij helpt niks beter om uit een funk te komen dan andere mensen blij maken. En wie wordt er nu niet blij van iets moois vinden in je brievenbus? Ik schreef een heleboel kaartjes en brieven en maakte een heleboel toffe enveloppen van oude tijdschriften en boeken van de kringloop. De afgelopen weken kreeg ik een hele stapel post terug :). Dit is maar een klein gedeelte.

Dit is nog maar een klein gedeelte!

Queer Eye seizoen 5

Mijn guilty pleasure: Queer Eye. Er is een nieuw seizoen op Netflix, dus ik moet mezelf inhouden om niet alles achter elkaar te kijken.

Het is een programma waarin vijf gay guys elke aflevering iemand helpen om zijn of haar leven beter te maken. Eigenlijk een ordinair make-over programma, maar dan kijken ze naar verschillende aspecten van iemand’s leven en niet alleen iemands uiterlijk.

Ik heb make-over programma’s altijd al fascinerend gevonden (MTV Made was nog zoiets waar ik als 16-jarige geen genoeg van kon krijgen, al was dat overduidelijk voor een groot deel gescript). Ik heb al heel lang geen tv meer, en kijk eigenlijk geen trash-tv meer. Voor Queer Eye maak ik een uitzondering, het is zo lekker soppig.

Foto: Netflix

Wat zijn jouw favorieten van juni?

Door: De Karige Vrouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s